Om oss

 

 

Jag heter Kent Frankesjö, och är 52 år. Jag bor i Örebro med min fru och 1 + 3 bonus barn. jag har haft hästar hela mitt liv, men 1982 så började jag med min egna uppfödning. Under tidens gång har jag fött upp många olika hästar, men den vinstrikaste hästen är Confess Arnie.

Hoppas ni gillar vad ni läser och ser.

// Kent

Jag heter Lotta Frankesjö, och är 54 år. jag bor i Örebro, och jobbar på Ica Renomme. Jag är gift med Kent, och har 3 barn + ett fosterbarn.

Jag har hållt på med hästar sedan 1970.

På helgerna brukar jag vara på hundutställningar som är en del av mitt liv.

 

// Lotta

Barnen

Caroline: hej jag heter Caroline (Carro) och är född i Karlskoga, just nu bor jag i Vivalla i Örebro. Jag jobbar som ombudsman för socialdemokraterna. Men det jag gör helst av allt är att fota, kolla in min blogg http://blogg.carolinefrankesjo.se/ jag har även jobbat på collage-foto :-)

 

Jens: hej jag heter Jens. jag gillar att spela tv-spel, och umgås med min flickvän. jag spelar fotboll i Karlslund United. Jag jobbar på Örebro kommun :-)

 

Martin: Tja jag heter Martin, jag är född i Karlskoga, och jag är 23 år. Jag jobbar på Frasses däck, mitt stora intresse är bilar så jobbet är ganska bra för mig. Ses :-

)

 

Stina: Hej jag heter Stina och är 12 år. mina stora intressen är hästar och hundar, nästan varje helg är jag ute på hundutställnigar med mina eller någon annans hundar. just nu rider jag på Lanna ponnyridskola och har gått på travskola på kvinnerstaskolan. ps... är ibland och hjälper min syster att fota ;-). :-)

 

Copyright © All Rights Reserved